2710230203 Ναυπλίου 13, Τριπολη castaliapolimantiki@yahoo.gr

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
 

Η επιχείρηση Castalia Απολυμαντική εδρεύει στην οδό Ναυπλίου 13 στην Τρίπολη και δραστηριοποιείται στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η πολυετή μας εμπειρία και οι καταπληκτικές μας τιμές συνιστούν εχέγγυο για την επιλογή μας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα και άοσμα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους εξολοθρεύοντας και τις πιο δύσκολες εστίες μόλυνσης. Ενεργούμε άμεσα και αποτελεσματικά εξαφανίζοντας παρασιτικούς οργανισμούς και επικίνδυνα μικρόβια για τον οργανισμό σας.

 

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια μας, έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με φορείς του δημοσίου και μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συγκροτήματα.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής διενεργώντας μικροβιοκτονίες και ειδικές απολυμάνσεις μέσω νεφελοψεκασμού.

 

Για άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα στον χώρο των απολυμάνσεων και των απεντομώσεων η επιλογή λέγεται Castalia Απολυμαντική.
Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε, να επιλύουμε προβλήματα υγειονομικής φύσης και να απομακρύνουμε τα βλαβερά παράσιτα από χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα της απολύμανσης, καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΧΩΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΧΩΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε οικίες, εστιατόρια, καφετέρειες, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, σχολεία κ.α. εξυπηρετώντας άμεσα και αποτελεσματικά όλη τη Τρίπολη και τις γύρω περιοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ