2710230203 Ναυπλίου 13, Τριπολη castaliapolimantiki@yahoo.gr

CASTALIA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ


 

ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση Castalia Απολυμαντική εδρεύει στην οδό Ναυπλίου 13 στην Τρίπολη και δραστηριοποιείται στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η πολυετή μας εμπειρία και οι καταπληκτικές μας τιμές συνιστούν εχέγγυο για την επιλογή μας.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν χαμηλή τοξικότητα, είναι ακίνδυνα και άοσμα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους εξολοθρεύοντας και τις πιο δύσκολες εστίες μόλυνσης.

 

Ενεργούμε άμεσα και αποτελεσματικά εξαφανίζοντας παρασιτικούς οργανισμούς και επικίνδυνα μικρόβια για τον οργανισμό σας.

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια μας, έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με φορείς του δημοσίου και μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συγκροτήματα.

 

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής διενεργώντας μικροβιοκτονίες και ειδικές απολυμάνσεις μέσω νεφελοψεκασμού.

 

Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε:

 

 

Χώροι εφαρμογών:

 

 

Για άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα στον χώρο των απολυμάνσεων και των απεντομώσεων η επιλογή λέγεται Castalia Απολυμαντική.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές.